Dit is de administratieve website voor de Internationale schikking van Converium. De website wordt gehost en onderhouden door The Garden City Group, Inc., claimbeheerder aangesteld door de Stichting Converium Securities Compensation Foundation voor assistentie bij de claimsprocedure en de berekening van de aan eisers toegekende bedragen krachtens de Schikkingsovereenkomsten.

ALS U TUSSEN 7 JANUARI 2002 EN 2 SEPTEMBER 2004 GEWONE AANDELEN VAN CONVERIUM HOLDING AG HEB GEKOCHT OF VERKREGEN DIENT U DE BELANGRIJKE INFORMATIE HIERONDER TE LEZEN.

U bent een rechthebbende eiser als u een persoon bent (een rechtspersoon of een natuurlijke persoon) of een entiteit die gewone aandelen van Converium Holding AG (nu SCOR Holding (Switzerland) AG (hierna: “Converium” genoemd) heeft gekocht of op andere wijze verkregen op de SWX Zwitserse beurs of op een andere beurs buiten de Verenigde Staten (hierna: niet-Amerikaanse beurs genoemd) in de periode van 7 januari 2002 tot en met 2 september 2004 (de “relevante periode”) en op het moment van aankoop niet in de Verenigde Staten verbleef of woonachtig was (hierna: “Koper op niet-Amerikaanse beurs” genoemd). Als u niet binnen deze categorie valt, dan is de Internationale Schikking niet op u van toepassing.

De volgende datums en tijdslimieten zijn belangrijk in verband met de Schikkingen:

  • De uiterste datum voor de niet-deelnemingsmelding was 31 juli 2012.
  • De uiterste datum voor het indienen van de Claim was 11 april 2013.